Nimbus Nordic

Software Udvikling

AWS & Azure Arkitektur

Hos Nimbus Nordic udvikler vi intelligente IT-løsninger, der gør en forskel for virksomheder og mennesker. Vores løsninger skal forenkle og optimere processer, skabe arbejdspladser og gøre arbejdslivet og digitale hverdagshandlinger lettere for os alle sammen.
 

Nimbus Nordic har mere end 10 års erfaring med fullstack udvikling af værdiskabende og intelligente IT-løsninger. Vi udvikler Systemer, Apps og hjemmesider tilpasset dine individuelle behov, prioriteter og ønsker.

 

Med Nimbus Nordic på holdet får du en samarbejdspartner der giver værdi, og som engagerer sig 100 % i din virksomhed og et samarbejde baseret på ærlighed, åbenhed og gensidig tillid.

 

Vi ønsker at have et sammenarbejder hvor din virksomhed netop er i fokus, på den måde kan vi udvikle banebrydende systemer som i får værdi i at bruge.

 Sammen kommer vi frem til en optimal løsning gennem tæt samarbejde og transparens i udviklingen – vores fokus er, hvordan I får mest værdi.

 

Det sikrer vi blandt andet gennem løbende opdaterings-møder og tilbyder når projektet er færdigt et uforpligtende drift løsnings tilbud, på den måde bliver du ikke efter ladt, selv når dit system er udviklet.

Vi har et dedikeret team både inden for udvikling af Frontend, Backend og dertil design, på måde for i et produkt tilpasset jeres nøjagtige behov.

FÅ DIT EGET SOFTWARE

Vi har samlet, alt om software, udvikling og processen, i vores nye brochure. Det er den eneste brochure du skal bruge for at komme igang med at få udviklet jeres eget software/app.